2009年11月28日土曜日

╮(╯▽╰)╭ #8

written by Adzu at 11/28/2009
† I Hate Part.

♥ J-Pop: este mult prea lenta pentru mine, nu imi place nici muzica pop in general pentru ca este de-a dreptul urata. Muzica pop pentru mine nu e o muzica adevarata ci e facuta doar pe calculator la fel si despre J-Pop in majoritatea melodiilor oo'
♥ Matematica si fizica: da nu imi plac de nici o culoare si pot zice ca le urasc in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca ma descurc bine la ele (ma rog destul de bine) tot nu imi plac; stiu ca aici e si vina profesorilor mei care nu stiu cum sa faca in asa fel incat sa iti placa materia pe care o predau. Sa faca ora interesanta sa itiplaca.
♥ Vanilia: este cea mai putin placuta aroma pentru mine, este prea dulce si nu imi place deloc este ciudata si niciodata chestiile care contin vanilie nu mi-au placut, nici ca parfum nu prefer vanilia oo'
♥ Zilele cu soare si vara: asta e cea mai proasta combinatie din intreaga lume, pur si simplu urasc caldura. Zilele cu soare sunt pur si simplu enervante, mult prea calde pline de oamnei nebuni pe strada , plin de aglomeratie si de fufe enervante care trec pe langa tine si ti se face pur si simplu rau si sigur in ziua aceea nu vei mai manca nimic.
♥ Manelele: deci asta este o adevarata lipsa de cultura din partea tuturor, nu vad cum cineva normal poate asculta asa ceva, bine inteleg ca (,) gusturile nu se discuta dar asta este chiar cea mai mare dovada de prostie. Cu aceste manele tara noastra de dovata de o prostie ne mai vazuta. Adica cand mergi ca tot omul pe starada numai dai de un nebun obsedat cu manelele la maxim pe telefonul lui oo' pur si simplu ti se face rau. Trist este ca din ce in ce mai multi oameni asculta manele si tara devine pe zi ce trece mai proasta; plina de hoti , criminali si tigani (nu nu sunt chiar rasista dar deja nu se mai poate oameni astia ne invadeaza pamantul, peste tot suntem vazuti asemeni unor tigani chiar daca nu suntem toti asa...oameni asta daca se pot numi oameni sunt criminali, hoti si cei care ne strica imaginea....de la ei toata prostia cu manelele.)

0 (・θ・) on "╮(╯▽╰)╭ #8"

コメントを投稿

 

暗黒の世界へようこそ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez